Siden er vist

5. oktober 2011

På druen..

Jeg har haft en helt suveræn dag på job. Chefen og pigerne var alle i godt humør og arbejdsopgaver var der nok af.
Ud på eftermiddagen fik jeg besøg i butikken og vupti, så var et spontant hjemme besøg i box :)

De 3 største har været alene hjemme i dag. Mor har som den omsorgsperson hun er, ringet og sendt sms for at høre om huset fortsat stod, om de havde fået mad og var gode venner. Ældste søn svarede voksent tilbage "Det går fint. De har været hos købmanden og købt mælk, leget og nu spiller de lidt. Vi skal have lidt mad nu". Mors hjerte faldt straks på plads. For nogle fantastiske børn, de kan jo godt :) Nu er ældste er kørt på overnatningsbesøg, så han er nok ikke hjemme før en gang i morgen eftermiddag.

Jeg blev inspireret af den gode ripasso jeg smagte på i går og kom på en eller anden måde til at liste 7 flasker med noget godt ned i kurven, jo da jeg har også betalt prisen for dem. Måske var det dumt med tanke på at jeg skal handle lidt i tax-free butikken i weekenden, men kvoten er jo ikke så stor :)

I morgen kommer min kære hjem igen og jeg glæder mig så inderlig til at mærke de varme arme holde om mig igen. Jeg ved det bliver tungt at rejse fra familien, jeg har jo selv været der for ikke så frygtlig mange måneder siden. Man må afklimatiseres og komme tilbage til hverdagen, sagte men sikkert. Kun tiden ved hvornår ting skal ske og vi må tålmodig og hjælpeløse følge med og vente. Jeg glæder mig nu uanset til at få manden hjem. Det havde jo været hyggelig at komme hjem, hånd i hånd, til stearinlys og god vin i pejsstue temperatur ;) Det bliver masse aktivitet og bom stille dag.
Frk Fnug skal på hospitalets laboratorium og have taget nogle blodprøver, prøvetagnings skemaet ligger allerede klart på køkkenbordet. Næst yngste princesse skal på veninde besøg og næst ældste prins skal på overnatning. Alt sker samtidig....selvfølgelig og det administrerer vi bare, færdig med det :) Tanken er at udstyret på trænings studiet har ufattelig lyst til at udfordre mig i morgen, så hvis der er tid til at mor kan tage sig en tur, så gør hun det.
Så var det bare æblekagen der skulle stå færdig til kl. 23:30, må jo kunne lade sig gøre det :)

Tusind tak for mægtig hyggelig venindebesøg og god samtale, det var ufattelig længe siden sidst.

Godnat og sov godt alle!

1 kommentar:

Klaffen sagde ...

Ja du ER flink å administrere! Når alle barna er sendt hvert til sitt får dere ( inkl Frk Fnugg ) en kveld helt for dere selv! Vel fortjent. Nyt mannen mens du kan, nyt hver dag - mens du lever <3

Gla i deg