Siden er vist

13. oktober 2011

Nerver




Kan du huske mit indlæg "Hvor er det fantastisk" fra april måned?
Nu er der ikke mere end 14 dage til programmet bliver vist og jeg har fået tilgang til et par pressebilleder, som jeg ikke kan dele med nogen endnu.

Sandhedens timer er nær og jeg er både syg af forventning og pisse bange for hvordan folk vil modtage eller oppfatte mig.
Jeg burde ikke bekymre mig for sidstnævnte, for det er jo ikke hele danmarks befolkning der kender mig, jeg mener sådan helt privat, så telefonstorm og meningsudbrud slipper jeg for. Alligevel så kender man sine lus på gangen og ved at mange vil syntes noget om det meste. Jeg har været hudløs ærlig og jeg håber på en fin tolkning.

Jeg er spændt på hvilken vinkling Bubber har valgt, afsnittet kalder han "død over mongolerne", men er han pro-aktiv for at udrydde eller bevare den del af befolkningen der har det lille ekstra?
Uanset hvad programmet viser, så ved jeg hvad han sagde til mig under 4 øjne.

Følg med i "Danmark ifølge Bubber" på TV2 eller på Sputnik.dk for os der må se det via nettet. Det koster et par kroner, men du får meget for pengene. Kort fortalt: Bubber udsætte sig selv for ting han ikke kan.... ligesom Pippi Langstrømpe. Nogle gange mestrer han opgaverne, andre gange stopper han op. Uanset så er det en super måde at oplyse os andre på. Du ved, uvidenhed giver usikkerhed.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg glæder mig sådan til at se programmet og efter hvad jeg læser fra dig , syntes jeg du klare det fantastisk og det beundre jeg ;0))

Klaffen sagde ...

Jeg skal selvfølgelig se :) De som kjenner deg og prinsesse PIA vet hva dette betyr.

Love ya`
Klaffen