Siden er vist

2. oktober 2011

Herlige søndag.


Svusj så var den uge omme og en ny og farverig står bag næste hjørne og venter på at slippe til.
Det er tydelig at den mørke tid af året kommer nærmere. Gardiner og persienner er egentlig overføldige men udfører en anden opgave med glans, nemlig at vanskeligøre lange Jan’s indsyns muligheder. Det er mennesketomt på gården denne weekend, kun to medhjælpere er tilbage. De er flittige og arbejder godt for at få gården vinterklar. I dag bliver hækkenen klippet for sidste gang i år. De har fundet et eget patent på hæk-klippingen, jeg deler synet med min ældste søn og vi smiler godt.
Det er ingen hemmelighed at efteråret ikke helt er min favorit årstid, men jeg vælger de elementer jeg godt kan lide og fremhæver dem.

Frk Fnug havde Skype debut i går aftes. Det var sjovt at se hendes reaktion på at pappa ikke var i stuen men på skærmen og så dukket bedstefar, bedstemor og onkel også pludselig op. Skeptisk prøvede hun at klatre over min skulder for at gemme sig. Efter lidt tilvending satte hun sig godt tilrette hos mor og studerede de på skærmen, kortvarig for øjenen lukkede sig i og hun hilste en stund på Ole lukøje.

Fra gammel tid skulle søndagen holdes hellig, men jeg klarer ikke den opgave og takker de højere makter for at jeg ikke bor i lejlighed.
Jeg har jo hørt fra venner og veninder at jeg ikke har ro i ....kroppen og nej jeg har måske ikke det og det er ok for mig. Jeg nyder at pusle i hus og hjem. Bytte lidt om på bøgerne i reolen, badeværelset har fået en lille opdatering, flytter på  lysestagen der nok helt sikkert passer bedre på det andet sofabord, lytter efter om vaskemaskinerne er færdige, bager en enkel æblekage.....du ved, ikke de store ting, men pige-ting, ting der glæder mig ;)

Måske får vi ventet eller uventet besøg til eftermiddags kaffen og hjælp til at spise kagen ;)


Ønsker dig en fabelagtig flot efterårs søndag og husk...
 

"Smilet er den korteste distance mellem to mennesker".
Citat af Victor Borge






1 kommentar:

Anonym sagde ...

Takker for god eplekake. Kan med sikkerhet si til deg at jeg likte kaken....Nam
Hilsen fra han fra Dammen :-)