Siden er vist

2. juni 2011

Herlige helligdag.

Sol, sol og atter sol.
For en fantastisk dag i min verden. Fra tidlig morgen til sen aften, skinder solen fra en næsten helt skyfri himmel. En frisk brise suser rundt om hjørnerne og lufter lidt på vores varme veranda og gør det lidt lettere at opholde sig i den stegende sol. Kan melde om 24 grader i skyggen....også resten af ugen og jeg smiler stort.
Familien har været ude fra tidlig formiddag, spillet familiespil, haft picnik og slikket sol. Om end det har været til dejlige toner fra et velvalgt sortiment fra Spotify, med mobilen på ørene, med DS'en i hånden eller ret og slet rå afslapning med hovedet UNDER puden, så havde vi alle brug for denne solskindsdag. Nu er de vel solbrændte kroppe inde og påsmurt et godt lag med aftersun. Skal endelig ikke klage når vejret endelig er blevet så fint igen...*krydser fingrene* og holder en knap på at prognoserne holder stik.

Livet er herlig og disse dage kunne jeg godt bruge nogle flere af.

Har du også haft en dejlig dag?

1 kommentar:

Gitte sagde ...

Fantastisk at følge med i Din Verden. Og hvor er det vildt hvor fantastisk og positiv du dog er , kan sku sidde og blive helt rørt og samtidig stolt over at kende dig. Mange tanker og knus fra en gammel skolevinnede som tænket på dig og din familie