Siden er vist

8. juni 2011

Bønnerne blev hørt...


Efter 2 dage med "alt godt fra oven" så det jo ikke ud til at dagens sommerafslutning skulle blive det store hit.
Jeg lå på mine knæ, ved min seng hver aften og bad til Fru Herre om opholdsvejr i dag.
På billedet over ser du hvor godt mine bønner er blevet hørt.
Gale som vi er ...eller motiveret som vi er, ....se det lød pludselig MEGET bedre, så cyklede vi distancen på 12 km. * Det er da ikke langt * tænker du, som sidder hjemme i sofaen og måske til og med i Danmark hvor der ikke findes en ærlig bakke. Nåh, men med lungevævet hængende et par 100m efter mig, Pia i sit sæde og med et halvt hundrede skolebrød i rygsækken, var jeg egentlig i forbasket godt humør. Det kan selvfølgelig godt henne at min ansigtsfarve kunne tilsige at jeg var ekstremt forbandet, men nej jeg er bare i dårlig form. Da vi ankom til vores udvalgte destination for afslutningen, forsvant den mørke sky sporløst. Foooorrr en lettelse, det var nemlig mig der havde ansvaret for at ordne med gymnastiksalen i tilfælde det skulle regne..... der manglede bare en lille ting, nøglen. * gisp * igen takker jeg de højere magter for deres vilje til at samarbejde.
Børnene i 1.B havde en fantastisk opvisning af det de har lært på de 10 måneder de har været tilmeldt skolen. En fantastisk lærer, har gjort vores små håbefulde lidt bedre rustet, til livet der venter dem efter sommerferien.
Jeg var med i sommergruppen og vi havde planlagt en super overraskelse for børnene. Fakir show. Hva' lyder det ikke spændende? Jeg fik næsten ondt af den stakkels mand, da han stod på sine skarpe sabler. Børnene var jo helt vilde med ham og alle uden undtag fik autografen skrevet et sted på kroppen. Herlige børn * smiler *


Nogen syntes måske han var lidt i overkanten skummel for børnene, men the total overview....et fantastiskt minde.

Nu sidder jeg her på bænken og skriver. Heldigvis under halvtag, for nu har guderne igen åbnet for vandspræderen i himlen. Mmmmm det lugter godt og friskt af sommer regn. Jeg tror søren mig at temperaturen er under 20 nu og en lille bris strejfer min arm. Det er på tide at trække ind i husets lune hule og krybe ind til sin kære. Godnat!




2 kommentarer:

Antonette sagde ...

Håper vær dag blir slik for deg, men at dine bønner blir hørt ;))

Anonym sagde ...

Flinka`deilig med litt medgang ;)
klem i mer REGN, Mona