Siden er vist

28. maj 2011

Blåt eller rødt.....

Hvilken metode bruger du når du skal vælge? Bruger du logik eller hjerte.
I nogen tilfælde er det enkle ofte det bedste, mens andre gange så må hjernen arbejde lidt på overtid, for at komme frem til en forenelig løsning.
Der er så meget at vælge imellem i nutidens samfund, vi kan vælge og vrage. Hvor er det helt vidunderlig let og eventyrlig bare at trykke på en tast, for at få det begæret bobler over med.

Jeg husker min barndoms største udfordring, hvad skulle jeg vælge hos slikmutter, når jeg havde fået en fem'er til slik. Hvor var livet dog ukompliseret.....
Det er nu godt at være voksen og have ansvar...eller tage ansvar, men end imellem er det befriende at tænke på "de gode gamle dage", bare give slip på nutidens plikter og andres forventninger til hvordan man skal være.

Jeg lærte engang en teknik for at koble helt af og bare "flyde". Den bliver ikke brugt så ofte, men jeg tager den frem og støver den af, når anledningen byder sig.
Liggende på gulvet ....eller en madras om nødvendig, lyttende til sin afslappende musik, lukke øjnene og bare følge musikken.... lade som om man kaster sig baglæns ud fra en romstation og bare svæve i takt til musikken, det kan godt kilder i maven og nogle gange må man holde fast for at få kontrollen tilbage. En fin øvelse, prøv selv.
Dengang teknikken blev introduseret for mig, lyttede vi til Jean Michel Jarre, husker du ham...med lysorgelet eller var det laser?

Nu skal der flydes. Godnat!

2 kommentarer:

Kristin Aardal sagde ...

Den må jeg prøve! Høres herlig ut!
Kanskje han bruker begge deler?
Hvordan går det med din mor?!?

Ingrid sagde ...

Morsomt, i min tid på Aalborg Katedralskole havde vi en temmelig alternativ musiklærer og hun lærte os den teknik du beskriver til (netop!) Jean Michel Jarres musik. Mit problem er bare, at JMJ aldrig har fungeret for mig, jeg bliver VILDT stresset af hans musik på linie med delfinsang, regnskovslyde osv. Så en dobbelttime med JMJ i et mørklagt musiklokale var virkelig noget, der stimulerede mit flugt-gen :) Det gjorde også, at jeg i mange år ikke kunne bruge teknikken fordi bare tanken om det fik mine skuldre til at positionere sig permanent rundt om ørene. Efterhånden gik det op for mig, at jeg jo selv kunne vælge den musik, der fungerede for mig og nu findes der ikke noget bedre end at sætte p.t. favoritten på og bare lade sig falde bagover... :)