Siden er vist

19. maj 2011

1 år i dag

Tænk dig, der er allerede gået 1 år siden du, lille Pia Evita kom til os. Jeg husker det som var det i går. Den varme maj sommerdag hvor alt og alle var klar til din ankomst.
Du havde givet mig et tegn om natten, at nu var du klar til at gøre din store entre og måtte forvisse dig om at jeg også var klar. Vi nåede kun lige at komme til hospitalet før du kom, i fuld fart, akkurat som om du var forsinket til din egen fødsel.
Du var blå og slap da jeg så dig første gang, men ellers helt perfekt. Netop den du skulle være og heldig var jeg som skulle få dig.

 


Dit første år har ikke bare været en dans på roser...eller A4.
Du har kæmpet for din ret til en plads i verden og overlevet og jeg har kæmpet ved din side.... flere har kæmpet for dig og det var godt at have de ekstra kræfter, når egen tank havde brug for påfyldning.
Du er en ægte fighter og hver dag bruger du din styrke på at komme frem i livet og opleve hvad verden har at byde på. Du rør noget i de fleste du møder på din vej og viser tillid og glæde til alle.
Du gør mig til et bedre menneske og får mig til at strække mig længere hver dag, for at blive endnu bedre. Jeg er taknemmelig for den kundskab og visdom som du så villig lærer fra dig.

Pia Evita du har fyldt mit hjerte med kærlighed fra første stund.  

Tillykke med fødselsdagen lille skat.






1 kommentar:

Klaffen sagde ...

LIKER :)