Siden er vist

22. januar 2018

Når du råber i skoven, så forventer du et svar (?)

Sådan er det så, at det man ikke selv kan finde ud af, må man bare spørge om hjælp til og nu er jeg så endelig tilbage på Blogger. Børnene er blevet nogen år ældre siden sidst og mange både hyggelige og mindre hyggelige hendelser er blevet en del af dem vi er i dag.


Ta' en chance

Hvis jeg bare drømmer det, så sker der jo ingenting.
Men nu øjner jeg muligheden og det føles rigtig. Jeg har lyst til at satse, at gribe chancen og risikoen. Satse på mig selv og den drøm jeg har haft i nu snart 30 år.
Wow....det fik mig da lige til at føle mig som et "fossil", som en af mine sønner kalder mig og måske er der noget om det, for af og til, hører jeg min mors stemme klinger i det fjerne "sådan var det dengang jeg var barn"....men vent nej det er ikke min mors stemme, det er min egen. Jaja så er jeg vel blevet gammel

Nå men hvem har vel ikke handlet i spontanitet eller tænkt tanken "jeg skal ikke blive gammel og sidde med et hva-nu-hvis-jeg-havde". Jeg må prøve og det kan kun gå for langsomt.

Det kribler i fingrene og tankerne er mange. Jeg planlægger og ser levende billeder af hvordan det kan blive.
................................nåååhhh er du nysgerrig på hvad fa.... jeg snakker om? Jamen det må du så bare være, for det er min hemmelighed, lidt endnu, men en ting kan jeg røbe nu, jeg er på flyttefod.


God dagIngen kommentarer: